Психологи БФ «Рокада» Рівне провели для діток «Калейдоскоп дитячих заходів»

03.06.2024 19:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - найпрекрасніше свято радості, турботи, любові, надії. Це справжнє свято дитинства; свято яке нагадує нам дорослим про важливість захисту прав та добробуту кожної дитини.
 
Сьогодні воно знову проходить в умовах страшної війни, яка торкнулась життя кожного маленького українця. Зараз це свято для нас набуває особливого значення, адже саме сьогодні, як ніколи маленькі українці потребують ще більше підтримки та гарного настрою. Турбота про дітей, розуміння їхніх інтересів, дотримання їхнього права бути захищеними має стати пріоритетом для кожного дорослого.
 
Фахівці психологи Благодійний фонд "Рокада" Рівне протягом тижня організовували та проводили для наших діток «Калейдоскоп дитячих заходів» в облаштованих дитячих просторах у Острозькій, Дубровицькій, Смизькій, Корецькій та Рівненській громадах області. Завершальним етапом стало організоване нами свято для дітей м. Рівного. Це була добра нагода радісно та яскраво провести час.
 
Діти гралися, ліпили, брали участь у квестах, малюванні аквагримом, крейдою й фарбами, пускали мильні бульбашки та створювали спільні малюнки. Діти – це наше майбутнє, і ми повинні робити все можливе, щоб їх дитинство було щасливим, безпечним і радісним.
 
Проєкт реалізується за підтримки  UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews