Має борги перед бюджетом: Зірненський спиртзавод, що на Рівненщині, пустять з молотка

06.06.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Роздержавлення спиртової галузі триває. Цього разу до приватизації готовий Зірненський завод, що на Рівненщині. Аукціон відбудеться 12 червня. 

До складу активу входить 52 одиниці нерухомого майна та інфраструктури – виробничі, складські, адмінбудівлі та споруди. Загальна площа – 14,7 тисяч квадратів.

Стартова ціна активу – 18,8 млн грн. Реєстрація триває до 11 червня. «День відкритих дверей» - 7 червня об 11:00 год.

«На сьогодні в Україні триває активний процес роздержавлення галузі. Свого інвестора чекає і Зірненський. Серед умов продажу - погашення заборгованості перед бюджетом (близько 90 млн грн), а також недопущення звільнення працівників. Запрошую бізнес брати участь в приватизації спиртового заводу», - зазначив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан.

Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський у 2019 році підписав закон щодо роздержавлення спиртової галузі. Цим самим скасував державну монополію на виробництво спирту.

Детальніше про аукціон - https://prozorro.sale/auction/SPE001-UA-20240517-75767/  

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews