В одному з гуртожитків Рівного, де проживають переселенці, розпочали реконструкцію

10.06.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

В одному з гуртожитків міста, де проживають ВПО, стартувала масштабна реконструкція. Вона передбачає облаштування доступності для осіб із інвалідністю. Роботи включають демонтаж, розширення дверних прорізів, встановлення пандусів та ремонт санвузлів.

Проєкт «Багатогалузева та адресна секторальна гуманітарна допомога для вразливих категорій ВПО, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні та проживають у колективних центрах Рівненської області» реалізує ГО Центр Інтеграції у партнерстві з Рівненською ОДА та за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України.

Також у межах проєкту в місцях колективного проживання працює мобільна бригада ГО Центр Інтеграції. Люди можуть розповісти фахівцям про свої проблеми та потреби, а також – отримати допомогу кваліфікованих спеціалістів. Номер гарячої лінії мобільної бригади - (0362) 400 400.

Проєкт передбачає тренінги з працевлаштування та самозайнятості, а також покращення взаємодії між органами влади, представниками місць тимчасового проживання ВПО та громадським сектором щодо роботи з особами із інвалідністю.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews