Автомобільні гаджети, які забезпечать приємну та безпечну подорож

10.06.2024 18:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Тарас Жак

Відпустка асоціюється з відпочинком і частими виїздами за місто. Однак багато хто з нас, зокрема діти, не люблять тривалі переїзди на машині. Дискомфорт від цього може перешкодити вашим планам. Тому розглянемо кілька ідей, які зроблять поїздку простішою. Ми покажемо, як з розумом використовувати популярні автомобільні аксесуари для безпечної та приємної їзди.

Автомобільний тримач для телефона. Безпека понад усе

 Широко відомий і перевірений автомобільний аксесуар - це тримач для телефону з цього списку https://www.aks.ua/catalog/avtoderzhatel/. Практично всі автолюбителі, вирушаючи в далеку подорож, користувалися подібним аксесуаром. Причини зрозумілі:

  • зручність використання телефону як навігатора,
  • гарантія безпеки дорожнього руху.

 Річ у тім, що тримач для телефона дає змогу водієві одночасно слідкувати за дорогою і GPS-покажчиками, не втрачаючи пильності. Це полегшує тривалу поїздку, гарантуючи комфорт водіння і спокій пасажирів. У деяких моделях, наприклад цих https://www.aks.ua/catalog/avtoderzhatel/tip-uderzhaniya/magnitnyi-derzhatel, додатково встановлено магнiтний модуль, який може виявитися дуже корисним рішенням для комфортного використання смартфона в подорожі.

Як зайняти дитину в подорожі? Тримач телефону або планшета в підголівник!

 Коли ми вирушаємо у відпустку, ми рідко подорожуємо поодинці. Дуже часто нашими пасажирами є діти, друзі та члени сім'ї. Вони мають значний вплив на приємні спогади про подорожі, тому варто подбати про їхнє дозвілля в дорозі.

 Менш популярним, але дуже практичним автомобільним аксесуаром вважається кріплення для підголівника. Він утримує телефон у стійкому положенні, даючи змогу дивитися фільми, здійснювати відеодзвінки або працювати. Це ідеальне рішення, щоб привернути увагу дітей, яким набридла довга подорож. Тримач телефону також може бути оснащений зарядним пристроєм. Тож вам не потрібно турбуватися про розрядку акумулятора після кількох годин перегляду мультфільмів.

Навушники

 Бездротові навушники подарують вам душевний спокій і гучну музику одночасно. Після кількох годин шляху майже всі втомлюються. І навіть найзахопливіша розмова в колі хорошої компанії вщухає. Щоб врятуватися від нудьги і при цьому не заважати іншим пасажирам, рекомендуємо скористатися бездротовими моделями навушників.

 Представлені вище аксесуари - неодноразово перевірені рішення в тривалих поїздках. Рекомендуємо спробувати деякі з них і насолодитися власним спокоєм і комфортом водіння.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews