Делегація УВКБ ООН та представники з Посольства США завітали в гості до БФ «Рокада» на Рівненщині та Волині

17.06.2024 11:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


До нового культурного простору на базі діючого культурного укриття, облаштованого за підтримки Благодійний фонд «Рокада» Волинь, з робочим візитом завітали Пітер Лоссау, регіональний координатор у справах біженців Посольства США, Ніна Майя Шрепнер, помічниця представника УВКБ ООН в Україні та їхні колеги.
 
«Культурне укриття» - це не лише місце для сховища під час тривог, а й чудова локація для зустрічей, навчання, майстер-класів, арт-терапії. Наприкінці 2023 року функції простору значно розширились. Тут розмістили залу для виступів, концертів, тренінгів, а поруч - студію звукозапису.
 
Громада виконала ремонт у приміщенні, а наш Фонд долучився до облаштування й допоміг із придбанням необхідної апаратури. Загальний обсяг допомоги - пів мільйона гривень, за які вдалося придбати якісну професійну апаратуру, мікрофони, інструменти.
 
А у Благодійний фонд "Рокада" Рівне делегація з цікавістю знайомилась з втіленням концепції Центру інтеграції у Рівненській міській громаді, який був підтриманий УВКБ за програмою довгострокових рішень у партнерстві з Рокадою.
 
Також партнери відвідали Молодіжний центр «Кенеберг» у Смизькій громаді, де спілкувалися з місцевими відвідувачами, запитували про нагальні потреби, плани на майбутнє та виклики, з якими вони зустрічаються в роботі.
 
Гості відзначили, що проєкт молодіжного інтеграційного центру у Смизі - один із найкращих серед усіх, які вони відвідали оглядаючи реалізовані у 2023 році проєкти.
 
Проєкт реалізовується за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews