Фахівці Благодійного фонду «Рокада» Рівне забезпечили сплату частини оренди житла для ВПО

20.06.2024 11:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Фахівці Благодійний фонд "Рокада" Рівне забезпечили сплату частини оренди житла для українців, які покинули рідні домівки через агресію росії.
 
Сім’я Костянтина та Ольги проживала в місті Сєвєродонецьк Луганської області. Як і багато українців, вони були змушені покинути свій дім у перші дні повномасштабного вторгнення. Переїхавши спочатку до Києва, а потім до Рівного, сімʼя шукала безпечне місце для народження своєї довгоочікуваної донечки Аріни, яка стала символом надії та нових починань.
 
«Щиро дякую за надану допомогу! Наша сім’я отримала суттєву підтримку в такий непростий час. Ця допомога дозволила нашій родині знайти новий дім і відчути безпеку. Ми безмежно вдячні всім, хто допомагає родинам у такі складні часи!», - ділиться Костянтин.
 
А родина Пані Нелі пережила окупацію в місті Олешки Херсонської області та затоплення міста через підрив військами РФ Каховської ГЕС. Наразі вона з донькою перебуває у безпечному місті, але і досі не може оговтатись від того, що довелось пережити.
 
«Наш ліміт терпіння вичерпався. Коли ти не можеш вийти навіть на вулицю у своєму дворі, бо летять уламки снарядів, сидиш днями без світла і води, без інтернету і зв’язку, без перспектив – тобі нічого не потрібно, крім тиші, спокою і свободи… Збирались швидко, брали найнеобхідніше», – розповідає пані Неля.
 
Складно було знайти нове житло й через домашнього улюбленця. Зрештою, вдалося відшукати невеликий будинок з присадибною ділянкою. І власник був не проти того, щоб разом з родиною проживав пухнастик.
Підтримка стала можлива завдяки програмі по сплаті оренди житла УВКБ ООН, що полегшує надважливу адаптацію на новому місці!
 
Проєкт реалізується завдяки підтримці UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні
 
null
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews