Сьогодні НАБУ дійсно працює і відповідає усім вимогам сучасного антикорупційного органу

21.06.2024 07:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Сьогодні НАБУ дійсно працює і відповідає усім вимогам сучасного антикорупційного органу. Про це заявив член Комітету ВРУ з питань антикорупційної політики, народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов під час засідання антикорупційного комітету, де обговорювали питання витоку інформації в НАБУ та розголошення даних досудового розслідування, оприлюднених нещодавно у ЗМІ, та на яке головою антикорупційного комітету Анастасією Радіною було запрошено директора НАБУ Семена Кривоноса, котрий у дописі в соцмережах повідомив, що розпочато досудове розслідування, публічне обговорення якого до його завершення є передчасним, а також наголосив, що до обговорення проміжних і фінальних результатів розслідування необхідно обовʼязково долучити керівника САП Олександра Клименка. Також, за словами пана Кривоноса, тривають службові розслідування.
 
Роман Іванісов вважає, що з часів створення НАБУ, сьогоднішня команда - максимально ефективна і дієва.
 
"Тому з боку нашого профільного комітету, який знає, як має працювати антикорупційне Бюро, звинувачувати і домислювати допоки не почуті результати розслідування, мінімум, не коректно.
Сьогодні мої колеги вільно висловлювали свої думки, чому і як могло статися таке в НАБУ, але ніхто не заперечив ефективності і реальних результатів у боротьбі з корупцією, яке сьогодні показує антикорупційний орган.
І я погоджуюся з тим, що ми повинні тримати руку на пульсі в цій історії, не дати заговорити її, аби запобігти виникненню таких ситуацій в подальшому.
Тому ухвалили спільне рішення провести виїзне засідання антикорупційного комітету в НАБУ, де ми не будемо затиснуті в рамки відповідей тільки очільника Бюро, а зможемо почути інформацію від ширшого кола осіб."
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews