Рівненський діагностичний центр і надалі співпрацюватиме з Львівським медуніверситетом

24.06.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Відповідне звернення Львівського національного медичного університету ім.Данила Галицького  розглянули депутати на нещодавньому засіданні постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства під головуванням Юрія Білика.

Вже протягом 17 років  Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр імені Віктора Поліщука слугує клінічною базою для кафедри терапії, медичної діагностики та гематології і трансфузіології факультету післядипломної освіти університету. Тут підвищують кваліфікацію, зокрема, лікарі ультразвукової діагностики та сімейні лікарі. Для цього комунальне підприємство має необхідну кількість спеціалістів вищої кваліфікації та  достатній рівень матеріально-технічної бази для якісного навчання та професійного розвитку медичних спеціалістів.

Як пояснив директор діагностичного центру, Роман Шустик, університет  пропонує продовжити термін дії договору про співпрацю ще на п’ять років.

Своїм рішенням члени депутатської комісії надали дозвіл на укладення даного договору.

Загалом депутати розглянули 11 питань порядку денного, 4 з яких розглянуть на засіданні сесії 28 червня.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews