Відбулося перше засідання молодих депутатів при Рівненській міській раді

26.06.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

25 червня відбулося перше засідання Молодіжної ради при Рівненській міській раді. Її членів обрали шляхом рейтингового голосування.

 

Під час установчого засідання головою молодіжної ради обрано Іванну Одейчук, а заступником став Вадим Пономаренко. Новообрана голова Молодіжної ради каже, що має чимало планів та проектів, які вони вже почали реалізовувати і не збираються зупинятися на досягнутому:

- Це цінно, коли влада міста підтримує молодіжну політику та є відкритою до змін. Ми бачимо підтримку від секретаря Рівненської міської ради, депутатів. Адже вони зацікавлені, щоб молодь реалізовувала свої проекти та змінювала місто разом. Молодіжна рада - це консультативно дорадчий орган, ми вже показали те, що можемо реалізовувати проекти на підтримку ЗСУ. В рамках акції Молодь для молоді зібрали 220 тисяч гривень, за які придбано FPV-окуляри, дрони, які допоможуть нашим захисникам.

Свою роботу Молодіжна рада буде координувати спільно з депутатським корпусом.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews