Чи користуються на Рівненщині популярністю «Мобільні кейси» ЦНАПів

01.07.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Центри надання адмінпослуг Рівненщини продовжують надавати послуги віддалено. Такий формат роботи з жителями практикують вісім ЦНАПів, які користуються «мобільними кейсами».  

«Найактивніший – Костопільський, де за допомогою таких валізок жителі громади отримали цьогоріч 255 послуг, - розповів заступник голови Рівненської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Олександр Терещенко . - Загалом за межами ЦНАПів у 2024 році надали понад три сотні адмінпослуг . Завдяки «мобільним кейсам» є можливість надати усі потрібні послуг людям, котрі не можуть самостійно прийти». 

Ще у чотирьох ЦНАП вживаються організаційні заходи щодо надання послуг з використанням кейсу.

Нагадаємо, правом на отримання адміністративних послуг на віддаленому робочому місці можуть скористатись особи: які досягли 80-річного віку; з інвалідністю 1 групи; які за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у т.ч. перебувають в лікарнях; які отримують соціальну послугу догляду вдома, яка надається терцентрами; особи які проживають у віддалених населених пунктах.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews