Хмельницькою АЕС організовано благодійний тріатлон

08.07.2024 12:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


У благодійному заході Blue Lakes Sprint Triathlon, організованому філією «ВП ХАЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом», взяли участь більше сотні учасників із різних міст України. Для захисників України зібрано 108 тис. грн. Ці кошти спрямують для закупівлі необхідних військовим засобів та матеріалів

Утретє благодійний тріатлон збирає прихильників цього виду спорту в регіоні розташування Хмельницької АЕС. У мальовничій місцині «Голубі озера» спортсмени випробували свої сили, долаючи непрості дистанції: заплив у 750 м, велозаїзд у 20 км та біг на 5 км.

Найважливіша мета нині - зробити внесок до збору коштів на Збройні сили України. «Ми проводимо такі заходи для того, щоб обʼєднати всіх заради Перемоги», - зазначив під час відкриття генеральний директор Хмельницької АЕС Андрій Козюра.

В абсолютному заліку перемогу здобув Дмитро Стецюк (Рівне), другий результат – в Артема Тищука (Володимирець), третім став Микола Жинський (Рівне).

Серед жінок в абсолютному заліку 1 місце посіла нетішинка Майя Абрамович (ГТЦ). Ще одна представниця місцевого клубу Марія Харитоненко – на другому місці. Бронза – у Жанни Бадаліс (Дубно).

Високі результати у своїх категоріях продемонстрували та піднялися на пʼєдестал пошани працівники філії «ВП ХАЕС»: Вадим Місько (ГТЦ), Олександра Жебель (ЦТАВ), Дмитро Міщенко (ЕРП).

В естафеті друге та третє місця вибороли команди з Нетішина - Dodgers у складі працівників ХАЕС та ІстеріКо. Тріумфувала команда ПАЕС.

Серед клубів: перше місце у Подільських вовків (Хмельницький), друге - у нетішинської команди, Netishyn Sports Community, на третій сходинці - Triathlon Аcademy Rivne.

Загалом, у командному заліку серед філій Енергоатома місця розподілилися наступним чином: лідерами стали господарі турніру, друге місце у спортсменів Південноукраїнської АЕС, на третій сходинці команда РАЕС. 

Тріатлон продовжує активно розвиватися у місті атомників. Поряд із дорослими спортсменами їхні діти пробують свої сили в цьому непростому виді спорту. Наймолодшим учасником цьогорічного благодійного Blue Lakes Sprint Triathlon став дванадцятирічний Тимур Дорош із Нетішина.

Дякуємо Збройним силам України за захист! Продовжуємо підтримувати захисників! До Перемоги - разом!

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews