Уже 111-й: на Рівненщині відкрили ще один клас безпеки (ФОТО)

11.07.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Клас безпеки у Дубні став першим в Україні, створеним за кошти іноземних партнерів. Так, фінансову підтримку для облаштування безпекового простору надала Академія пожежної служби Республіки Польща.

Про це повідомив начальник РівнеОВА Олександр Коваль.

- Клас у Дубні обладнали на базі однієї з пожежно-рятувальних частин. Він містить інтерактивний будинок, де є можливість моделювати різноманітні причини пожеж та їх наслідків. Окремо подяка нашим польським колегам та генконсулу Польщі в Луцьку Кшиштофу Васілевські за допомогу, - сказав очільник ОВА.

Облаштували у просторі й навчальні кімнати, де школярам розповідають правила пожежної та мінної безпеки, цивільного захисту, вчать надавати домедичну допомогу.

Нагадаємо, класи безпеки - це всеукраїнський проєкт, мета якого навчити дітей та молодь володіти безпековим навичкам і правилам в освітньому середовищі та повсякденному житті.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews