На ХАЕС діляться досвідом представники філій Енергоатома

12.07.2024 15:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


З 11 по 12 липня на майданчику Хмельницької АЕС проводяться навчання та робочі зустрічі за участі інструкторів навчально-тренувальних центрів, психологів, фахівців філій «ВП АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом», і зарахованих до перспективного кадрового резерву керівників вищої ланки управління Компанії, фахівців виконавчої дирекції з персоналу та керівників ХАЕС.

Під час відкриття заходу заступник генерального директора з персоналу філії «ВП ХАЕС» Богдан Шмигельський зазначив, що такий обмін досвідом фахівців та керівників філій Кампанії дозволяє напрацювати єдині підходи та впровадити найкращі практики у діяльність АТ «НАЕК «Енергоатом».

Впродовж двох днів учасники заходу працюватимуть у групах згідно з програмою заходу, котра передбачає теоретичне та практичне навчання, спрямоване на вивчення методів запобігання помилок персоналу з проведенням занять на повномасштабному тренажері (ПМТ) і тренажері STAR, а також процесу спостереження за виконанням робіт і коучингу у філії «ВП ХАЕС».

У перший день зустрічі відбулося заняття на ПМТ. Фахівці з-поміж перспективного кадрового резерву керівників вищої ланки управління Компанії провели зустрічі з керівниками РЦ, ЦЗС, СІТ, ВЗЯ, ВТС, ознайомилися з організаційною структурою управління та інформаційними системами філії «ВП ХАЕС», відвідали об’єкти, розташовані на проммайданчику, у тому числі енергоблок №3.

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews