Службові і досудові розслідування щодо витоку інформації з НАБУ тривають, - Роман Іванісов

15.07.2024 16:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Службові і досудові розслідування щодо витоку інформації з НАБУ тривають, - про це повідомив народний депутат ВРУ від Рівненщини, член комітету ВРУ з питань антикорупційної політики Роман Іванісов.

Управління внутрішнього контролю за процесуального керівництва САП ретельно досліджують усі факти. Про це доповів директор НАБУ Семен Кривонос під час виїзного засідання Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики. Участь в обговоренні також взяв і керівник САП Олександр Клименко.
 
Членам Антикорупційного комітетут повідомили, що наразі здійснюється ціла низка службових розслідувань, за висновками яких дисциплінарна комісія виноситиме рекомендації директорові Бюро щодо застосування дисциплінарних санкцій.
 
На мою думку, - пише Роман Іванісов на своїй сторінці у ФБ, - члени комітету отримали вичерпні відповіді від очільників НАБУ і САП в рамках чинних процесуальних обмежень. Семен Кривонос наголосив, що буде комунікувати як з членами нашого комітету, так і з засобами масової інформації за результатами кожного етапу розвитку подій у цій справі. Своєю чергою, ще раз подякував очільникам антикорупційних органів за реальні результати у боротьбі з корупцією, які демонструються щодня. Дійсно хороша і професійна робота, яку не можна недооцінювати, - вважає народний депутат від Рівненщини.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews