У Рівному запрошують на каву з Валентиною Слуквіною

17.07.2024 15:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


Запрошуємо вас на каву з Валентиною Слуквіною 24 липня о 14 годині. Ця зустріч для тих, хто любить поетичне слово і бардівську пісню.
 
Валентина Слуквіна – закохана в українську пісню поетка-піснярка, активна учасниця благодійних співанок ще з 2014 року.
 
Донька військового, багато членів родини якої боронять нашу країну в лавах ЗСУ, глибоко переймається ситуацією в країні. Її емоції та почуття виплескуються у зворушливі душевні авторські пісні, яких за період після повномасштабного вторгнення народилося чимало. Проте, є в репертуарі Валентини і прекрасні ліричні та романтичні твори. 
 
Валентина членкиня асоціації діячів авторської пісні і співаної поезії Рівненського відділення Національної всеукраїнської музичної спілки, учасниця і лауреатка міжнародних та всеукраїнських фестивалів авторської пісні, член Українського клубу авторської пісні та співаної поезії, активна учасниця міських свят та фестивалів і наших бібліотечних імпрез. Людина, яка душу лікує піснею.
 
Наше спілкування відбудеться у неформальній обстановці – душевна бесіда з піснями за чашечкою кави, чи горнятком чаю.
 
 
РОУНБ, м. Рівне вул. Олександра Борисенка, 6
067 360 7427

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews