Роман Іванісов: У Євросоюзі відбулися декілька подій, які мають велике значення для України

19.07.2024 15:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат України від Рівненщини Роман Іванісов дає свою оцінку знаковим для України подіям у Євросоюзі:
"Насамперед, запрацював новий склад Європарламенту. У Стразбурзі відкрилося перше пленарне засідання після нещодавніх виборів. І одразу ж була прийнята резолюція щодо продовження підтримки України. Документ підтверджує усі рішення Європарламенту, прийняті щодо України раніше, та наголошує на подальшій підтримці нашої держави «так довго, як це буде необхідним для досягнення перемоги України».
 
Головою нового Європарламенту було переобрано Роберту Мецолу, а президенткою Європейської комісії - Урсулу фон дер Ляєн.
 
Це дуже важливо для нас, бо і пані Мецола, і пані фон дер Ляєн є нашими надійними друзями і партнерами, які послідовно відстоюють позицію України та її гідне місце у Європейському Союзі та зберігають єдність Європи в українських питаннях. Дякуємо і цінуємо таку підтримку!
 
Сильні лідери ЄС – з Україною! Вітаємо з переобранням, бажаємо успіхів та підтримки у принципових рішеннях, й завжди раді бачити у стінах Верховної Ради!".
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews