Роман Іванісов: Жан Беленюк гідно завершив свою спортивну кар'єру на Олімпіаді-2024

09.08.2024 16:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов привітав свого парламентського колегу Жана Беленюка  з перемогою на Олімпіаді-2024 та поділився враженнями від інших здобутків українських спортсменів.
 
"Третє олімпійське золото для України! Його виборов наш талановитий боксер, «полтавський танк» Олександр Хижняк. З трибуни «Ролан-Гарроса» за українця вболівав і президент Асоціації боксу України Андрій Котельник - срібний призер Олімпійських Ігор у Сіднеї. Пишаюся знайомством з Андрієм і тим, скільки він робить для українського аматорського боксу і популяризації наших боксерів у світі.
 
Ще одна близька мені і важлива олімпійська перемога - бронзова медаль у греко-римській боротьбі.
Жана Беленюка, мого колеги по парламенту. Дуже гідно і красиво завершує Жан свою професійну карʼєру: повною колекцією олімпійських нагород! Вітаю щиро і дякую за характер, відданість своїй справі та Україні!
 
До речі, срібна нагорода Олімпійських Ігор-2024 у греко-римській боротьбі також у України: її виборов Парвіз Насібов! Дякуємо і пишаємося!".
 
Загалом у медальному заліку маємо вже 10 олімпійських нагород! Вболіваємо за наших!
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews