Команда Хмельницької АЕС здобула перемогу в благодійному тріатлоні на підтримку ЗСУ

13.08.2024 14:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Благодійний Energy Sprint Triathlon 2024, який щороку проводиться Рівненською АЕС, відбувся 10 серпня на базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле озеро». Нетішинські спортсмени змагалися разом з учасниками з Києва, Луцька, Львова, Рівного, представниками інших АЕС України.

Семеро представників команди ХАЕС взяли участь в індивідуальній першості, ще шестеро нетішинців у складі двох команд виборювали першість в естафеті. Спортсмени успішно подолали три етапи: плавання -750 м, велогонка – 20 км, біг - 5 км.

Переможницею в абсолютному заліку серед жінок стала працівниця філії «ВП ХАЕС» Майя Абрамович, друге місце здобула нетішинка Марія Харитоненко.

В естафеті перше місце здобули Dodgers у складі працівників енергоремонтного підрозділу Хмельницької АЕС.

null

Серед хмельницьких атомників на пʼєдестал пошани піднялися Вадим Місько, який посів перше місце у категорії 30-39 років; Денис Гордєєв та Олександра Жебель стали третіми у категорії 40-49 років.

Перше командне місце Хмельницька АЕС посіла і серед філій АТ «НАЕК «Енергоатом», а Майя Абрамович стала «найшвидшою працівницею Енергоатома».

Найголовніше - спільними зусиллями, учасники, організатори й вболівальники зібрали кошти, щоб закупити необхідне обладнання для Збройних сил України!

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews