Укртрансбезпека, поліція та Рівненська ОДА вирушать перевіряти пасажирський транспорт

15.08.2024 08:12   Джерело: RvNews
Автор : Олекса Мирожит

Як розповів заступник голови Рівненської ОВА Олександр Кохан, спільні рейди «Автобус-2024» відбудуться з 15 по 31 серпня. До складу мобільних груп увійдуть представники Укртрансбезпеки, Національної поліції та Рівненської ОВА.

«Під час рейдів перевірятимуть дотримання вимог безпеки при виконанні регулярних, нерегулярних та спеціальних пасажирських перевезень. Особлива увага - перевезенню організованих груп дітей», - повідомив Олександр Кохан. 

В.о. начальника Управління інфраструктури та промисловості ОДА Віталій Харковець додав, що передусім будуть проводити перевірки у тих місцях, де були скоєні ДТП та зафіксована найбільша кількість порушень вимог законодавства про автотранспорт.

Окремо буде звертатися увага на технічний стан транспорту, відповідність оснащення встановленим нормам, а також дотримання водіями вимог щодо режиму праці та відпочинку.

На фото - учасники наради напередодні проведення комплексу профілактичних заходів на дорогах області.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews