До Рівного з Донеччини прибув дванадцятий евакуаційний потяг, «рокадівці» зустрічали ВПО

20.08.2024 14:48   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
До Рівного з Донеччини прибув дванадцятий евакуаційний потяг, який привіз 44 особи, серед яких 8 дітей та 1 особа з інвалідністю. Після прибуття всі евакуйовані отримали необхідну першу допомогу.
 
Нових мешканців Рівненщини було розміщено у 7 громадах Дубенського району, а загалом з початку евакуації до Рівненської області прибуло 609 осіб.
 
Фахівці Благодійний фонд "Рокада" Рівне забезпечили психологічну підтримку та іншу допомогу. Окрім цього, інші служби надавали медичний супровід, консультації та евакуаційні виплати тощо.
 
Для щойно евакуйованої родини Фондом було надано послугу транспортного перевезення до місця поселення в селищі Млинів у зв’язку зі станом здоров’я. Перебуваючи довгий час під обстрілами, у сина загострилося захворювання, через що потребували індивідуального супроводу.
 
"Ми і далі будемо допомагати людям, які прибувають до Рівненської області, щоб допомогти їм адаптуватися та знайти новий дім у нашій області", - кажуть у БФ "Рокада".
 
Проєкт реалізується за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews