«Мелодії старого Рівного» звучали в органному залі у День міста (відео)

28.08.2024 19:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


Неймовірний подарунок у День міста підготували Галина Швидків та Галина Данильчук разом з Рівненською обласною філармонією.

Концерт «Мелодії старого Рівного» у супроводі цікавих розповідей про минувшину, а також слайд-шоу архівних світлин створили можливість глядачам побувати у ролі пасажирів машини часу: на мить переміститися у міжвоєнний період міста Рівне, відчути його культуру, європейський рівень, красу мешканців та ритм тогочасного життя.

Виконавці, музиканти, краєзнавці та люди, які люблять місто Рівне, об’єдналися завдяки ініціативі відомої мистецької сім’ї Галини та Миколи Швидків. Справжню ретро-атмосферу доповнили предмети інтер’єру довоєнних років та демонстрація світлин, кілька сотень яких віднайшла рівненська краєзнавиця Галина Данильчук. Василь Понайда, Галина Швидків, Олександр Михайлів та Микола Швидків виконали на сцені органного залу кращі пісні того часу.

«Мелодії старого Рівного» вкотре засвідчили: музика - це те, що не старіє, як не старіють наші почуття, якщо вони - справжні!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews