Роман Іванісов: Сьогодні у Корці побачив згуртованість і єдність, міцну віру в мир і Перемогу України

02.09.2024 14:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
На першу шкільну лінійку до Корецького ліцею завітав народний депутат від Рівненщини, член комітету ВРУ з питань антикорупційної політики Роман Іванісов:
 
"Привітати діток з початком навчального року приїхав до Корецького ліцею, який сьогодні ще й святкує своє 40-річчя. Наразі ліцей є опорним закладом Корецькоі громади. Тут навчаються 758 учнів, а вперше свої двері заклад відчинив у 1984 році.
 
Разом з командою приїхали не з порожніми руками: привезли телевізори для класів, що навчаються за програмою «Нова українська школа».
Дуже радий був побачити щасливі усмішки дітей, які прийшли здобувати нові знання. Поділився своїми спогадами про дитинство: як колись не дуже хотілося йти до школи, слова батьків, які завжди говорили: «Вчись, синку, бо той, хто має знання - має й майбутнє». Побажав школярам йти до своєї мети, гідно жити життя, поважати вчителів і всіх, хто дає знання.
 
Загалом, мене вразив масштаб навчального закладу: багато дітей, досягнень, різних освітніх програм. Приємно було поспілкуватися з керівником ліцею Олександром Бондарем. Керує закладом він віднедавна, проте за кількістю привітань від вихованців, одразу видно, що в сфері освіти - це поважна і професійна людина.
 
Був радий зустрічі з головою громади Людмилою Дмитрук. Знаю, скільки зусиль вона доклала, щоб, реформуючи освітню галузь, зберегти людей і якість освіти.
І дорослі, і діти - всі разом ми дякували нашим захисникам і захисницям за те, що маємо можливість навчатись і працювати попри війну і всі негаразди.
 
Хочу відзначити, що побачив тут сьогодні згуртованість і єдність, міцну віру в мир і Перемогу України. Тож робимо все від нас залежне і наближаємо цей день."
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews