Подати пропозицію щодо претендентів на премію Олександра Храпаченка на Рівненщині можна до 15-го вересня

10.09.2024 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Прийом пропозицій щодо претендентів на здобуття міської молодіжної премії імені Олександра Храпаченка в галузі театрального мистецтва продовжено до 15 вересня.

Премія присуджується театральним акторам, постановникам, театральним продюсерам, драматургам, науковцям, театральним журналістам, режисерам, читцям-декламаторам, композиторам-піснярам, молодим митцям, які своєю діяльністю сприяють розвитку театральної справи у Рівненській міській територіальній громаді, утверджують гуманістичні ідеали українського народу, збагачують його історичну пам’ять, національну свідомість та самобутність, національну культуру.

За кращі здобутки (доробки) у галузі театрального мистецтва, що відзначаються глибоким розкриттям змісту та образів, майстерністю виконання. За здобутки у розвитку сучасного театрального мистецтва (художній пошук, новаторський характер, сценічні експерименти). Митцям, які власною активною громадянською позицією та засобами театрального мистецтва утверджують ідеали та цінності Революції Гідності, досягли успіхів у громадській, волонтерській, творчій діяльності.

Детальніше про премію та список документів необхідних для подання пропозиції читайте за посиланням.

Пресслужба Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews