Ще один Центр життєстійкості з'явився на Рівненщині (ФОТО)

10.09.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На Рівненщині з'явився ще один безбар'єрний простір, де мешканці зможуть отримати соціально-психологічну допомогу. Так, вже дев'ятий в області Центр життєстійкості запрацював у Сарнах.

- Тут працюватимуть 7 фахівців: 2 психологи, 4 фахівці з соціальної роботи та 1 соціальний менеджер. Жителі матимуть змогу безкоштовно брати участь у групах підтримки, тренінгах, працювати з психологом та отримувати соцпослуги, - розповіла Людмила Шатковська.

Знаходиться центр за адресою: м.Сарни, вул. Героїв Берестечка, 3а. Контактний номер телефону: (097) 003 98 70

Нагадаємо, такі центри діють й у Рівному, Здолбунові, Корці, Березному, Антонівці, Здовбиці, Дядьковичах та Володимирці. 

Проєкт реалізує Міністерство соцполітики України і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» першої леді Олени Зеленської, який у Сарненській ТГ втілює ГО Центр Інтеграції.

Одне з приміщень Центру життєстійкостіУчасники відкриття Центру життєстійкості у СарнахРоботи відвідувачів Центру життєстійкостіОдне з приміщень Центру життєстійкості

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews