Команда «Рокада» Рівне приєдналася до Всеукраїнської акції «Нитка єднання – теплий прапор України»

10.09.2024 15:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


8 вересня команда Рівненського осередку Рокади приєдналася до Всеукраїнської акції «Нитка єднання – теплий прапор України», яку організувала ГО «Старт у Нове Життя» в мальовничому місті Луцьк.
 
Під час цього заходу було встановлено неймовірний рекорд, який увійшов до Книги рекордів України — найбільший в’язаний прапор України.
 
Зафіксовані результати:
  •  Розміри «теплого прапору» - 34 м. 40 см.
  •  Кількість клаптиків «теплого прапору» - 2064.
  •  Вік учасників рекорду від 6 до 87 років.
  •  Кількість областей: 21.
  •  Кількість міст і сіл: 130.
Це досягнення стало символом єднання та незламної сили нашого народу.
 
Головна мета акції полягала в тому, щоб із маленьких в’язаних фрагментів створити один великий теплий прапор України — символ любові до Батьківщини, яку зберігають у серці українки з різних куточків нашої країни та навіть світу.
 
Це не просто прапор  — це символ підтримки, згуртованості та єднання душ і сердець. Ми з великою гордістю підтримали ГО «Старт у Нове Життя» та були частиною цього історичного моменту — встановлення нового рекорду України. Кожна петелька цього прапору — це ниточка, що зв’язує нас усіх в єдину українську родину.
 
Проєкт реалізується за підтримки UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews