Команда атомників тріумфувала на Всеукраїнській міжгалузевій спартакіаді

10.09.2024 18:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


Команда атомників тріумфувала на 28 Всеукраїнській міжгалузевій спартакіаді працівників промислової сфери та транспорту в м. Чернівці.

З 5 по 8 вересня 2024 року відбулися змагання з різних видів спорту. 23 працівники Хмельницької АЕС у складі команди атомників гідно представили галузь і здобули перше загальнокомандне місце. Цього вдалося досягти завдяки злагодженій командній роботі та високим результатам у кожному з видів спорту.

У змаганнях з настільного тенісу представники ХАЕС показали другий командний результат. В особистій першості срібну нагороду здобула Галина Розварська (УСО), бронзу – Богдан Мороз (САБ).

Працівники Хмельницької АЕС Богдан Дорош (ЕРП), Олександр Брус (ЦРБ), Марина Нагорна (ВТС) та Катерина Старкова (ЕРП) завоювали нагороди двох легкоатлетичних дисциплін (біг на 100 м – 2 місце у Марини Нагорної та 3 місце у Богдана Дороша, естафета 4х100 м – 2 місце), у результаті показали другий командний результат.

У турнірі з волейболу взяли участь дев’ять працівників ХАЕС. Представники різних підрозділів (ЕРП, ЕЦ, ЦЗС, ЦТАВ, УСО та ВТС) виявили високу спортивну майстерність та здобули перемогу в цьому виді спорту.

Успішні виступи атомників у змаганнях із шахів та шашок принесли низку нагород: друге командне місце в турнірі з шашок-64 та третє в особистій першості у Сергія Савчука (ЦГЗ); другий командний результат у шахах, золото в особистій першості – у Вікторії Сафронової (УСО), бронза – в Олександра Іванова (ЦВіК).

Переможними стали виступи атомників у таких дисциплінах як гиря, де п’ять медалей у скарбничку команди принесли працівники Рівненської та Південноукраїнської АЕС, та футзал, у якому золото здобула команда у складі представників ПАЕС.

Ми дякуємо Збройним силам України за захист. Завдяки щоденній відвазі воїнів є можливість проводити спортивні заходи. Не припиняємо підтримку захисників, це обов’язок кожного громадянина. Наближаємо Перемогу разом!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews