Виставки працівників Хмельницької АЕС організували до Дня міста

17.09.2024 18:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


З нагоди Дня міста Нетішина в міському краєзнавчому музеї відбувся захід, який об’єднав дві культурні події: відкриття виставок працівників філії «ВП ХАЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» Сергія Цимбаліста (ВРГіЗМІ) та Наталі Зеленської (ВОНтаОП).
 
Фотовиставка Сергія Цимбаліста «Я так люблю ходити рідним містом» зібрала роботи фотомитця, які передають красу Нетішина та зазирають у його душу: людей, емоції та важливі моменти. «Ці світлини сповнені тепла та любові до нашого міста. Вони передають те, що ми часто не помічаємо в буденності», - зазначив в. о. заступника генерального директора з персоналу ХАЕС Андрій Сторощук.
 
Поряд власну колекцію вишиванок «Нашого цвіту...» представила Наталя Зеленська. Понад десять років нетішинка колекціонує вишиванки, даруючи їм нове життя та демонструючи багатство української традиційної культури. Виставка пробуджує гордість за українську спадщину.
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews