Верховна Рада проголосувала за збільшення Державного бюджету поточного року на 500 млрд грн на потреби сектору безпеки і оборони

18.09.2024 16:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Верховна Рада проголосувала за збільшення Державного бюджету поточного року на 500 млрд грн на потреби сектору безпеки і оборони. Відповідний законопроект №11417 ухвалили в другому читанні сьогодні, - про це повідомив народний депутат України від Рівненщини, член Антикорупційного комітету ВРУ Роман Іванісов.

"Відтак, видатки головного фінансового документу країни в 2024 році складуть 3,73 трлн грн. Доходи загального фонду бюджету заплановано збільшити на 214 513 млрд грн, зокрема, за рахунок внесення змін до податкового законодавства, ухваленого Верховною Радою вчора.

Також прийняли в цілому законопроект №11131 щодо відновлення середньострокового планування місцевих бюджетів. Документ передбачає складення прогнозу місцевих бюджетів на 3 роки."

#Іванісов #народнийдепутат #округ153 #Рівненщина #Верховна_Рада #антикорупційний_комітет


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews