Психологиня з Рівненської обласної дитячої лікарні переймала досвід у Японії

26.09.2024 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Анна Друзенко - клінічний психолог центру реабілітації та відновного лікування Рівненської обласної дитячої лікарні стала учасницею престижної програми JICA «Вдосконалення системи психічного здоров’я та психосоціальної підтримки (Kokoro-no-Care) в умовах надзвичайних ситуацій» у місті Кобе, Японія.

У серпні разом із колегами з Мексики, Гренади, Папуа Нової Гвінеї, Малайзії та України вона пройшла курс, присвячений японській концепції Kokoro-no-Care та ефективним методам психологічної підтримки для людей, які пережили травматичні події. Ця концепція акцентує увагу на важливості турботи про душевний і психологічний стан людини, особливо у важкі часи.

Програма JICA дає змогу учасникам краще зрозуміти цю філософію та опанувати практичні навички надання психологічної допомоги. Отримані знання допоможуть психологині ще більш професійно надавати допомогу дітям, які потребують підтримки.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews