Офіс «Зроблено в Україні» відтепер у Рівному: кому та чим він буде корисним

27.09.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Регіональний офіс підтримки малого та мікробізнесу запрацював на базі Рівненської філії обласного центру зайнятості. Офіс Зроблено в Україні у Рівному - 28-й, який відкрили в нашій державі. Його послугами можуть скористатися як представники бізнесу, так і ті, хто лише планує розпочати власну справу або ж змінити вид діяльності.

 

Серед сервісів, які пропонують в таких офісах:

- оформлення документів, написання бізнес-планів, подання документів на отримання мікрогрантів Власна справа, а також - грантів для ветеранів, ветеранок, їхніх дружин та чоловік;

- консультації щодо отримання компенсації за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю;

- допомога в отриманні компенсації за працевлаштування ВПО;

- оформлення ваучерів на навчання;

- програм навчання та перенавчання у Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості;

- допомога з пошуком та підготовкою кадрів.

Тут також консультують щодо різних державних програм, таких як єРобота, єОселя, Доступні кредити 5-7-9, грантові програми на переробку тощо.

Зі свого боку, директорка Державного центру зайнятості Юлія Жовтяк зауважила, що на сьогодні послугами офісів «Зроблено в Україні» скористалися вже понад 10 тис людей. А в перспективі по всій державі їх буде 80 – у кожному великому міцсті Україні.

В нашій області, окрім Рівного, такі офіси відкриють ще у Дубно, Вараші та Сарнах.  

Офіси «Зроблено в Україні»  - це частина одноіменної національної платформи, яку ініціював Президент України Володимир Зеленський. Політику реалізує Міністерство економіки України задля розвитку українського виробництва та підтримки українського бізнесу.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews