Обласна бібліотека на Лебединці збирає книги для військових

30.09.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

До Дня захисників і захисниць України, який відзначаємо 1 жовтня, обласна бібліотека (бібліотека на Лебединці) організувала благодійний збір.

Завдяки цьому кожен має нагоду подарувати книгу військовим, які перебувають на лікуванні та реабілітації в обласному госпіталі ветеранів війни. 

Це може бути художня або ж наукова література, твори сучасних авторів чи класиків. Головне - українською або іноземними мовами, окрім російської. 

Організатори акції також пропонують до книжки написати побажання Захисникові чи Захисниці чи зазначити, хто її дарує. 

У книгозбірні також будуть вдячні за книги, які ви вже прочитали і готові поділитися ними з іншими. Така література поповнить бібліотечні фонди. Тут кажуть: подарувавши книгу – ви продовжуєте її життя.

Якщо ж ви таки вирішили долучитися до благодійного збору, приносьте книжки до бібліотеки на Лебединці, що за адресою: Рівне, вул. Олександра Борисенка, 6. У холі першого поверху для цього розмістили спеціальну скриньку. 

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews