За ініціативи ХАЕС відбувся благодійний захід «Мале Полісся Running Trail 2024»

30.09.2024 14:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Понад сто професійних спортсменів та аматорів взяли участь у трейловому забігу, аби зібрати кошти для придбання необхідного обладнання для військових.

До учасників звернулися організатори благодійного заходу. «Різні покоління спортсменів сьогодні підтримують одне одного, адже захід об'єднує», – зазначив генеральний директор філії «ВП ХАЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» Андрій Козюра.

У заході взяли участь бігуни з Нетішина, Хмельницької та Рівненської областей, Києва, Луцька, а також, як завжди, колеги з Вараша та Енергодара. Разом із ними бігла і команда юних спортсменів КДЮСШ УСО філії «ВП ХАЕС».

Учасники долали дві дистанції: 5 км та 10 км мальовничими лісами Національного природного парку «Мале Полісся» та навколо заказника «Голубі озера».

Під час благодійного заходу «Мале Полісся Running Trail 2024» було зібрано 71 тис. грн для військових. У трейловому забігу взяли участь 101 учасник. Внесок на підтримку ЗСУ зробили як дорослі, так і діти.

Організатори нагородили переможців та призерів в абсолютному заліку й за віковими категоріями. Також відзначили підрозділи ХАЕС і постійних волонтерів, які протягом усього сезону організовували й підтримували всі благодійні заходи. Окремі слова вдячності прозвучали на адресу Організації молоді ХАЕС.

Запрошуємо всіх долучатися до об'єднуючих заходів ХАЕС! Внесок кожного – це можливість придбати необхідне обладнання для наших захисників. Разом – до Перемоги!

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews