Рівненська обласна філармонія запрошує усіх на відкриття 86-го концертного сезону

30.09.2024 17:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

ВІДКРИТТЯ 86-ого КОНЦЕРТНОГО СЕЗОНУ! Рівненська обласна філармонія 1 жовтня, з нагоди Дня захисників і захисниць України, Міжнародного дня музики - запрошує!

Завтра музична сцена Рівного подарує незабутній вечір симфонічної музики!
У виконанні академічного камерного оркестру філармонії, склад якого підсилено групою духових, звучатимуть твори світових класиків Вольфганга Амадея МОЦАРТА, Фридерика ШОПЕНА, Яна СІБЕЛІУСА та Юрія ШЕВЧЕНКА.
 
"Ми запросили молодих талановитих музикантів зі Львова - диригента Ігоря МУРАВЙОВА, піаніста Максима САСЬКА, які активно концертують у Європі та Україні, популяризуючи академічне мистецтво серед молоді", - каже директорка філармонії Елеонора Стеценко.
 
null
 
 
ПОДАРУНОК для слухачів!
Серед присутніх розуграють три сертифікати на придбання неповторних каблучок від ювілірного дому Орінго (Харків), нашого спонсора із зображенням туристичних магнітів Рівненщини - Органного залу та Тунелю кохання.
 
null
 
 
Чекаємо ВАС! Музика - наша зброя!
 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews