6 жовтня відзначають День територіальної оборони в Україні

06.10.2024 16:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
6 жовтня відзначають День територіальної оборони в Україні. 
 
До привітань долучилися відомі політики та місцеві посадовці. 
 
"З перших днів повномасштабної війни тисячі й тисячі воїнів ТрО проявили найкращі риси українського характеру, свою сміливість і відданість Україні. Захист півночі: столиці, Чернігова, Сум. Захист Харкова, бої на Донеччині та Луганщині, на півдні нашої держави.Пишаємося кожним, хто справді стійкий! Дякуємо кожному, хто знищує ворога та виборює для України можливість жити. І шануємо памʼять усіх полеглих у боях заради України!", – написав Глава держави у своєму телеграм-каналі.
 
"У перші дні повномасштабної війни завдяки саме вашій мужності і стійкості Україна показала свій незламний характер. І сьогодні разом з іншими підрозділами Сил оборони ви продовжуєте виборювати мир на рідній землі. Вдячність і повага всім сміливим воїнам територіальної оборони! Світла памʼять полеглим у боях за Батьківщину", - привітав народний депутат України від Рівненщини, член антикорупційного Комітету ВР Роман Іванісов. 
 
«На початку широкомасштабної російської збройної агресії проти України, люди – різні за віком, професією та досвідом, взяли до рук зброю. Фермери, вчителі, бізнесмени, актори, журналісти, будівельники, програмісти, науковці мужньо стали на захист України, поповнивши лави Сил територіальної оборони ЗСУ», – йдеться у зверненні Олександра Сирського.
 
Також в День територіальної оборони України командир 104 бригади Сергій Каспров вручив нагороди та подяки особовому складу за самовіддану службу, бойові досягнення та зразкове виконання поставлених задач. Також під час урочистого нагородження відбулося вручення посвідчень учасників бойових дій і нових погонів військовослужбовцям.
 
null
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews