Прийнято законопроект № 12023, який дозволяє іноземцям та особам без громадянства проходити службу у ЗСУ на офіцерських посадах

10.10.2024 22:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов традиційно повідомляє про роботу українського парламенту:

"У цілому ухвалено законопроект №11416-д про підвищення податків:
- військовий збір збільшується з 1,5 до 5% для всіх, окрім військових;
- ВЗ для ФОП 3 групи – 1% від доходу;
- ВЗ для ФОП 1, 2, 4 груп – 10% від мінімальної заробітної плати;
- 25% ставка податку на прибуток для небанківських фінустанов;
- 50% ставка податку на прибуток банків.

Також у цілому прийнято законопроект № 12023, який дозволяє іноземцям та особам без громадянства проходити службу у ЗСУ на офіцерських посадах.

Затвердили в цілому законопроект №9665 щодо відповідальності за правопорушення у сфері лісокористування та протидії незаконному обігу деревини. Норми закону забезпечують дотримання принципу диференціації покарань за правопорушення різної тяжкості: суттєво підвищуються штрафи та встановлюється кримінальна відповідальність.

У першому читанні проголосували законопроекти №11389 щодо удосконалення регулювання виробництва та обігу харчових доповнювачів та №11423 щодо надання допомоги на догоспітальному етапі та здійснення цивільно-військового співробітництва (визначає поняття тактичної догоспітальної допомоги (за стандартами НАТО), цивільно-військового співробітництва та врегульовує статус бойових медиків)".

#Іванісов #народнийдепутат #округ153 #Рівненщина #Верховна_Рада #антикорупційний_комітет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews