Півтора десятки медалей здобули рівненські ветерани на змаганнях у Мадриді

15.10.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

6 золотих, 2 срібні і 7 бронзових медалей – такий арсенал нагород здобули наші ветерани – учасники міжнародних змагань Strong Spirit's Games, які відбулися 11-13 жовтня в Мадриді (Іспанія).

Нагадаємо, що за результатами національного відбору до збірної команди України потрапили четверо представників Рівненщини: Володимир Климов, Ігор Таргонський, Ілона Дерело та Євген Федосєєнко.

Отож, три «золота» (ривок гирі, жим штанги лежачи на максимум, жим штанги на рази), а також «срібло» (ейрбайк) виборов Володимир Климов (Клим).

«Золото» в жимі штанги лежачи на максимум та «бронза» в ейрбайку – в Ігоря Таргонського (Оскар).

Ілона Дерело принесла до скарбнички нагород срібну медаль в жимі штанги лежачи на максимум і три бронзові нагороди (веслування на тренажері 100 м, веслування на тренажері 100 сек, ейрбайк).

Два «золота» (жим штанги лежачи на рази, жим штанги лежачи на максимум) здобув Євген Федосєєнко (Черешня). Він же став бронзовим призером у трьох дисциплінах: веслування на тренажері 100 м, веслування на тренажері 100 сек та ейрбайку.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews