«Національний кешбек»: скільки рівненських виробників долучилося до загальноукраїнської програми

17.10.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

«Національний кешбек» – це одна зі складових загальноукраїнської платформи «Зроблено в Україні», яку було ініційовано Президентом Володимиром Зеленським.

Про реалізацію програми на Рівненщині та власний досвід користувача розповів під час онлайн-брифінгу заступник голови ОДА Олександр Кохан.

«Нині «Національний кешбек» працює у повному обсязі, у вересні тривало бета-тестування. 11 жовтня відбувся повноцінний запуск проєкту. На сьогодні на Рівненщині до програми «Національний кешбек» долучилося 26 виробників області та 37 найбільших мереж, в яких реалізуються ці товари», - розповів Олександр Кохан.

Основна мета програми – це стимулювати попит на вітчизняні товари та зробити їх пріоритетом номер 1 під час вибору продукції на полицях магазинів.

Дізнатися чи обраний вами товар входить у програму можна двома способами. Перший – відсканувати штрих-код у додатку «Дія». Другий - зайти на сайт «Зроблено Україні» і подивитися там перелік всіх товарів.

«Я особисто приєднався до програми ще у вересні і маю свій нарахований кешбек. До речі, «Національний кешбек» вигідний не лише покупцям, а й виробникам. Адже в середньому 40% від вартості цих товарів повертається українцям у вигляді податків, передусім на армію. Дякую кожному, хто обирає українське!» - зазначив заступник голови Рівненської ОДА.

Перелік виробників з Рівненщини, що приєдналися до програми - на сайті ОДА.

Вже з 20 жовтня всі, хто вже позначив картку для виплат кешбеку в Дії, отримають кошти. Вони автоматично перейдуть на вашу картку. Їх можна буде використати на донат ЗСУ, купівлю військових облігацій чи, наприклад, оплату комунальних послуг.

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews