«Голоси крізь століття»: в Рівненській обласній філармонії відбудеться концерт класичної музики

18.10.2024 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

В неділю, 20 жовтня, в залі камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії відбудеться концерт Голоси крізь століття, на якому прозвучать шедеври вокальної класики епохи бароко та романтизму.

Глядачі почують твори таких відомих композиторів, як Йоганн Себастьян Бах (дует з Магніфікату), Вінченцо Белліні (Angiol di pace), Сезар Франк (Panis Angelicus), а також оперні номери з класичного репертуару - Хабанера Жоржа Бізе, дует з Травіати Джузеппе Верді, арію Лауретти з опери Джанні Скіккі Джакомо Пуччіні та музичні номери з української опери Запорожець за Дунаєм Семена Гулака-Артемовського.

У концерті візьмуть участь відомі виконавці:

- Наталія-Марія Фарина, Народна артистка України,

- Марія Червоній, Заслужена артистка України,

- Володимир Полторацький, соліст Вінницької обласної філармонії,

- Ірина Козачук, концертмейстер.

Також виступлять Хор студентів Рівненського музичного фахового коледжу РДГУ (диригент Олександр Одинець) та Академічний камерний оркестр Рівненської обласної філармонії під керівництвом головного диригента Юрія Скрипника.

Концерт розпочнеться о 17:00.

Квитки можна придбати в касі Органного залу або за посиланням: https://ticketclub.com.ua/event/6058/?session=15584
Телефони для довідок: 068 058 6072, 067 750 1359.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews