Ігри ветеранів: у Рівненській області все ще реєструють учасників

23.10.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

В неділю, 27 жовтня завершується реєстрація на всеукраїнські щорічні спортивні змагання Ігри Ветеранів, які об’єднують ветеранів, військовослужбовців та представників правоохоронних органів, що отримали поранення або захворювання під час виконання службових обов'язків у зоні бойових дій. Цьогорічні змагання охоплять дві дисципліни - кросфіт та кіберспорт.

Відбірковий етап з кросфіту відбудеться 23 листопада у м. Житомир, а фінал запланований на 8 грудня у Києві.

Змагання з кіберспорту проходитимуть онлайн:

17 листопада - дисципліни Counter-Strike 2 та FIFA, 24 листопада - гра DOTA 2. Фінал відбудеться 6-7 грудня у Києві.

Реєстрація учасників триває до 27 жовтня включно за посиланням: Реєстрація на Ігри Ветеранів.

До регіональних етапів змагань будуть допущені усі учасники, незалежно від попереднього спортивного досвіду, які мають бажання пройти відбір до національної збірної.

Довідково:

Кросфіт - це система тренувань, яка поєднує силові вправи, гімнастику, кардіо та вправи на власну вагу. Заняття допомагають розвивати силу, витривалість, швидкість і координацію.

Кіберспорт - професійні змагання з відеоігор. До найпопулярніших дисциплін належать активність від першої особи (Counter-Strike), стратегії (DOTA 2) та спортивні симулятори (FIFA).

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews