30 вересня у мікрорайоні Тинне – свято «Родинне коло»

29.09.2016 12:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Виступи відомих співаків, конкурси, вікторини, розваги для дітей та дорослих, - такою буде програма сімейного свята «Родинне коло», яке відбуватиметься 30 вересня у Рівному, у мікрорайонні «Тинне».

Заплановані виступи композитора, продюсера та співака Сашка Невже, фіналіста вокального шоу «Голос країни» Миколи Бобрика, а також - місцевих талановитих дітей.

Свято відбуватиметься за підтримки Управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, депутата міськради Романа Яворського, а також івент-агенції «Мегаподія» та громадської організації «Наше Тинне».

- Ми вирішили започаткувати сімейне свято у мікрорайоні і зробити його традиційним, адже підтримувати громадські ініціативи та подібні заходи потрібно, оскільки збираючись разом ми не тільки чудово проводимо час, а й гуртуємо громаду, обговорюємо можливості вирішення проблем мешканців та започатковуємо справді чудові традиції, - коментує Роман Яворський.

Отож, організатори запрошують рівнян, жителів мікрорайону Тинне на свято «Родинне коло», яке відбудеться 30 вересня біля НВК №17. Початок о 15 годині.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews