38-річний чоловік загинув у новорічну ніч

02.01.2016 11:55   Джерело: www.0362.ua
Опубліковано : Семен Палій

Першого січня о пів на другу ночі до поліції надійшло повідомлення, що в річці Горинь, між селами Корчин та Звіздівка Костопільського району, знаходиться невідомий автомобіль.

Правоохоронці встановили, що близько першої години 38-річний житель села ставок Костопільського району, перебуваючи за кермом автомобіля «Ford Scorpio», їхав у напрямку села Корчин. Виїжджаючи на дерев’яний міст через річку Горинь, чоловік не впорався з керуванням та допустив зіткнення з огорожею мосту. Некероване авто злетіло в річку. Керманич
загинув, а пасажир, 29-річний житель села Корчин, власними силами вибрався із салону автомобіля та дістався берега. Зараз він перебуває у Костопільській ЦРЛ. Чоловік розповів, що напередодні аварії, зустрічаючи Новий рік, вони вживали спиртні напої у кафе в селі Злазне. Потім сіли в автомобіль та попрямували додому.

Рятувальники за кілька годин із дна водойми дістали автівку та тіло загиблого.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

5 (1)4 (2)3 (1)2 (4)38-річний чоловік загинув у новорічну ніч (фото) - фото 1


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: www.0362.ua