Люпка Вовк

Люпка Вовк

волонтер, журналіст, блогер

...війна загострює бажання. Бажання жити, кохати, радіти життю...

02.01.2015 11:33   Джерело: TeNews
Автор : Люпка Вовк

Сижу плачууу...


Вітав мене один дуже хороший і молоденький Корвет з 28-ї, десь з-під Вугледара. Вітав з Новим роком, просив передати величезне вітання тернополянам, подяку за підтримку, всі діла. 


Зараз хлопці чекають закінчення посту, і матимуть весілля там на фронті. Дівчина мєссная, боєць - одеський. Проводили хлопці лагідну українізацію серед населення, от і допроводилися до такої радісної події.


А ще кажуть, що їх там часто місцеві кличуть за кумів. Уявляєте? Наші мужні, молоді, сильні легіні тримають на руцях діток з іншої частини країни, цих святих немовляток зовсім чужих людей. Сльози на очах, коли таке уявляю. 


Але найбільше вразила історія самого Корвета. Каже, що його кохана жінка переїде жити до нього... туди... на фронт... щоб бути завжди поруч... В голові не вкладається. Кохання... 


Він говорить, вітає, передає привіти всім нам і вам. Каже, що війна загострює бажання. Бажання жити, кохати, радіти життю... 


А я плачууу...


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews