Американці хочуть інвестувати в Рівненщину

21.10.2016 11:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Фото з відкритих джерел

популярне


Під час візиту до Вашингтону (США)  Михайло Корилкевич взяв участь у засіданні Генеральної Асамблеї Світової асоціації вапна, а також зустрівся  з Президентом US – Ukraine Foundation Надією МакКоннелл. У рамках зустрічі було обговорено та визначено можливі напрями співпраці української й американської сторін.

Засідання Генеральної Асамблеї Світової Асоціації Вапна відвідали більше 100 учасників з 36-ти країн світу, кожен учасник Світової асоціації вапна виступив з власною доповіддю. Українська асоціація вапняної промисловості є членом Світової асоціації вапна з 2013 року.

 У підсумку на проведених зустрічах було обговорено можливості економічної співпраці, які за деякий час можуть вилитися у конкретні інвестиційні пропозиції. Окрім цього, американці зацікавилися підготовкою на Рівненщині управлінців високої кваліфікації.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews