Брати Гадюкіни презентують пісню “Сміх і Гріх”

09.03.2016 09:57   Джерело: www.0362.ua
Опубліковано : Семен Палій

БРАТИ ГАДЮКІНИ

Сміх і Гріх - https://soundcloud.com/gady-com-ua/smihigrih

Слова і музика – Брати Гадюкіни

Студія “Гадюкіни Records”

Ігор Мельничук, Брати Гадюкіни: Ми запускаємо в люди перший титульний трек з нового альбому, який називається як і сам альбом – “Сміх і Гріх”. Назву придумав наш барабанщик, Михайло Лундін. Як на мене – це така швидка пісня без якихось там великих претензій. Далі слово за вами.”

Пісня увійде до нового альбому команди, реліз якого заплановано на осінь 2016 року. В альбомі з одноіменною назвою “Сміх і Гріх” заплановано 12 пісень.

Ігор Мельничук, Брати Гадюкіни: “Для нового альбому ми запланували зробити десять основних пісень і ще два сюрприза – загалом дванадцять. Буде так, як колись було на альбомах: shake, middle, shake, middle – тобто швидка, повільна, швидка, повільна. Вже готові п’ять повільних ескізів, і оце от «Сміх і гріх» – перший шейк, тож ще буде чотири швидких. Робота активно йде щодня на студїї “Гадюкіни Records”.

Про гурт Брати Гадюкіни:

Рок-гурт, що з’явився на зламі епох у 1988 році і став фундаментом для розвитку української рок-музики. За час свого існування Гади випустили 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми, 2 збірки хітів та зіграли безліч концертів в Україні, Європі, Канаді, Росії.

Гадюкіни мали тривалі паузи в творчості. У 1996 році вони припинили концерту діяльнісь на 10 років, щоб у 2006 повернутися й зібрати аншлаг в київському Палаці Спорту. Той концерт слухачі назвали “Камбеком століття”.

В 2009 команда понесла величезну втрату – помер лідер і фронтмен “Братів Гадюкіних” Сергій Кузьмінський. В пам’ять про нього в 2011 році у київському Палаці Спорту відбувся триб’ют-концерт “Я вернувся домів”, за участі найвідоміших українських музикантів. В підтримку концерту був записаний альбом, який в продаж не надходив і використовувався у якості промо-CD.

У 2013, на прохання друзів та шанувальників, команда ухвалила рішення повернутися, й вже у 2014 Гадюкіни презентували альбом “Made in Ukraine”, який визнано однією з кращих платівок року. В кінці 2014 і в 2015 музиканти проводять Всеукраїнський тур на підтримку альбому, долучившись до збору коштів на допомогу постраждалим в зоні АТО, переселенцям та пораненим. Влітку 2015 починають роботу над новим альбомом та рок-оперою “Вавілон”.

Гадюкіни легко поєднують панк, блюз, реггі, фольк, рок-н-ролл, галицький колорит, тотальний стьоб, вміння посміятись над собою та драйв, об’єднуючи кілька поколінь в одну велику родину.

В жовтні 2015 Брати Гадюкіни презентували мальований кліп про депутатів та виборців – Історія однієї Курви.

Брати Гадюкіни  презентують  пісню  “Сміх і Гріх” (фото) - фото 1Брати Гадюкіни  презентують  пісню  “Сміх і Гріх” (фото) - фото 1

Відео викликало резонанс у суспільстві.

Гадюкіни в Інтернеті:

https://www.facebook.com/bratygadiukiny

https://www.facebook.com/groups/1518817361667389

https://www.youtube.com/user/BratyGadiukinyTube

https://soundcloud.com/gady-com-ua

https://vk.com/bratygadiukiny

https://twitter.com/BratyGadiukiny

http://www.gady.com.ua

#БратиГадюкіни #всьочотко #СміхІгріх


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: www.0362.ua