Через ролик в інтернеті ДАІ Рівненщини проведе службову перевірку (Відео)

03.09.2015 00:13   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Стосовно відеоролика, який був оприлюднений активістами щодо вимагання грошей за лекції інспекторами Кузнецовська, буде проведено службову перевірку, повідомляє прес-служба ДАІ у Рівненській області.

 

Керівництвом УДАІ УМВС України в Рівненській області ініційовано проведення службової перевірки.

 

У разі підтвердження порушення законодавства працівниками ВДАІ з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району вони будуть звільнені з органів внутрішніх справ, - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на Рівненщині при особливих правопорушеннях працівники ДАІ вимагають у водіїв сплачувати 43 гривні за лекцію. Пояснити, наскільки законними є такі збори інспектори Кузнецовська пояснити не змогли, - посилалися на норми міністерського розпорядження.

 

Рівненські активісти зняли ролик після того як на водія оформили адмінпротокол за ст. 130 (керування у нетверезому стані). Він в суді забрав постанову та сплатив штраф. Однак, коли водій забирав документи, то з нього взяли 43 гривні за лекцію.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне