Де на Рівненщині не буде канікул

18.09.2015 16:13   Джерело: takeinfo.net
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


У Гощанському районі та у Рівному осінніх канікул не буде

 

Учні Гощанського району та обласного центру не відпочиватимуть на осінніх канікулах. Проте, зимові канікули там будуть на тиждень довші.

 

Однак, учні Рівного, які навчаються у перших класах підуть на тижневі канікули. Вони розпочнуться у першачків з 26 жовтня і триватимуть до 1 листопада.

 

Осінні ж канікули у більшості районах стартуватимуть наприкінці жовтня, а у Радивилівському районі – з 2 листопада. Там діти відпочиватимуть найдовше – два тижні.

 

«Усі школярі Гощанського району та більшість у Рівному навчатимуться майже до кінця грудня. Осінніх канікул ці навчальні заклади не запланували.Відпочиватимуть лише один тиждень першачкі з Рівного. Очевидно, що такі зміни у школах пояснюють економією енергоресурсів. Нині кожен навчальний заклад може самостійно визначати час, коли починати канікули. Проте, об’єднані зимові канікули в жодному разі не будуть коротшими - вони триватимуть три тижні у січні. Усього протягом навчального року передбачено 30 днів канікул», - зазначив начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський.

 

Прес-секретар управління освіти і науки Людмила Деркач


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: takeinfo.net