Депутутам вручать повістки на сесії

11.08.2015 11:23   Джерело: vse
Опубліковано : Анастасія Квітковська

Тому керівництво Рівненського обласного військового комісаріату звертається до народних депутатів України від Рівненщині з проханням у найкоротші терміни все-таки створити такий реєстр.

 

За словами військового комісара Рівненського обласного військового комісаріату Михайла Твердохліба, нині немає важелів впливу на тих військовозобов'язаних, які просто не відчинили двері або не пустили на територію своєї садиби, щоб їм вручили повістки.

 

У таких випадках повідомлення про те, щоб ці люди з'явилися у військкомати, залишають у дверях чи у поштових скриньках. Але багато військовозобов'язаних це ігнорують. Серед них і чимало депутатів різних місцевих рад Рівненщини, які просто не приходять у військкомат і не проходять медичну комісію. Тому не виключено, що і депутатам Рівненської міської ради вже на найближчій сесії, яка відбудеться 20 серпня, вручать повідомлення, щоб вони з'явилися у військкомат.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: vse