ДВК №12 знову "відзначилася"

25.10.2015 17:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


Не встигли члени ДВК №12 та її спостерігачі оговтатись від перепетій із виносом бюлетеней(http://rvnews.rv.ua/news_all.php?id=311), як годинки через 2 на них чекала нова пригода.

Громадянин Гриценко І.М., що пройшов голосувати за місцем реєстрації, поклавши два протоколи до урни, демонстративно відмовився класти туди третій. На пораду вкласти папірець туди, де йому й місце, відказав, що робити цього не збирається , зім'яши його, стрімко направився до виходу. Там йому на дорозі стали спостерігачі та вже наздогнав міліціонер. Пан Гриценко став лементувати, що є платником податків і це його власність, що хоче з нею, те і робить. Зрозумівши, що вийти йому все-таки не вдасться, розірвав бюлетень на шматочки  і феєрично розкидав його по підлозі дільниці. Що керувало чоловіком, сказати важко, але те, що відбулось це знову ж на 1дванадцятій дільниці, змушує задуматись. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews