Фініш агітаційного періоду

23.10.2015 14:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


Cьогодні, 23 жовтня, в останній робочий день передвиборчої агітації, усі партії що брали участь у перегонах, ставлять крапку. Для когось це просто останній день кропіткої праці і нічім особливим він не виділяється, а хтось все ж зберіг сили для останного акорду. Рухівці, до прикладу, виставили рекордну кількість агітаційних палаток на майдані Незалежності, ВОЛЯ розкидала рекордну кількість агітаторів по округах, ПРОГРЕС фінішував ще вчора приїздом Наливайченка та концертом у центрі Рівне. За іншими особливої активності не спостерігалось.

Проте найбільше серед всіх виділилась команда донедавна невідомої Сили Людей. Фінальним акордом кампанії Силачів став своєрідний ранковий флешмоб, який рівняни могли помітити по дорозі на роботу. Майже на кожній із великих зупинок міста вони розставили великі інформаційні банери із логотипом Сили Людей, а поряд із ними стояли кандидати в депутати до міської ради. Для нашого міста та й, мабуть, країни, практика безпосереднього контакту кандидата із виборцями не є такою розповсюдженою. Ті, що балотуються радше обирають наймати для цього агітаторів. Тому жителі міста дивились на це із непідробною цікавістю. За словами організаторів метою було створити ефект масовості та присутності по всьому місту. Ключовим тут можна вважати слово “ефект”, адже насправді дана команда не налічує велікої кількості членів. Врешті, не завжди краще працювати над кількістю, нехтуючи якістю.

Що ж, хто на що напрацював і до кого схилили свій вибір рівняни, мі дізнаємось вже дуже скоро.    


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews