Хомко спробував вибачитися перед "радикалами"

18.10.2016 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

4 влада

популярне


Чи то загроза "АДу" обіцяного Андрієм Лозовим, чи то совість підштовхнули мера Рівного Володимира Хомка, але коментар стосовно сьогоднішнього скандалу з'явився. На офіційному сайті очільника міста говориться, що Євгенович в побутовій розмові ні для кого не призначеній (в тому числі і для ЗМІ) "тепло" спілкувався з Сергієм Паладійчуком.

"- На одному з місцевих сайтів з’явився сюжет  моєї розмови з секретарем міської ради. З цього приводу хочу сказати наступне.

Побутова розмова, яка велася між мною і Сергієм Паладійчуком в перерві сесії  не передбачалась для запису і тим більше не для публікації в ЗМІ.

Термін, який вживався в розмові мав не медичне, а виключно побутове значення. І не стосувався будь якої партії.

І останнє. З огляду на те, що згаданий сюжет викликав обурення представників Радикальної партії, хочу вибачитись перед її членами і повторно сказати, що розмова не мала будь-якого відношення до вашої політичної сили, як і до будь-якої іншої політичної партії." - прокоментував Володмир Хомко. 

Здається і вибачився, але виникає інше питання. Чому мер міста переймався тим, що в сесійній залі нема "гомосєків". Навіть, якщо ця розмова була побутова.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews